söndag 26 januari 2014

I Fredags brann det i knutarna...

Snacka om bråda dagar alltså, i torsdags så var Solos fästmö hos veterinären, och kollade när hon ska paras (ett blodtest man gör), beskedet kom på fredagen hon skulle gå in i perioden redan i tordags...Åsa uppfödaren ringer mig med panik i rösten , hundjäv&%¤/( har blåst mig vad gör vi???
Så det var inget snack om saken det var bara att packa ihop hundarna och köra iväg tiöö Örebro , vi körde halvvägs var.
Vi var framme först och hittade en kanonfotbollsplan där vi lekte lite och körde lydnad med hundarna, och sedan satte vi oss på expresshouse och inväntade, den tilltänkta bruden.
Dom kom och vi tog en kaffe och sedan åkte vi till fotbollsplanen igen och släppte ut Solo och Sookie , Noomi fick ett stort märgben att gnaga på så hon inte skulle riva bilen när hon såg dom andra två springa omkring, (jorå Noomi är en mycket bestämt ung dam som vet sitt värde och hon tar verkligen inte vilket skit som helst inte).
Wow vilken tik denna Sookie är, och Solo är jag verkligen djupt imponerad av, så otroligt duktig på att para, så efter bara några minuter så satt dom fast, så nu hoppas jag på massor av fina Solobebisar. Vilken kombination alltså. Bara vi inte var försent ute....